Det er vår i lufta!

Så var den der, ja, jeg mener våren. Biene summer rundt påskeliljer og eranthis, sommerfugler på vill jakt etter nektar i pinselijene. Ja, og krukkene-alle krukkene, nå står de på pall overalt og venter på plass, men fortsatt er det snø i alle hjørner. Roseportaler og plantestøtter står fortsatt og venter på pallene, mens vårblomstene koser seg i sola. Kan det bli bedre?

Les mer

Velkommen til Julerosedag på Krukkegården onsdag 9.mars.

Velkommen til Helleborus/julerose/vinterrose festival på Krukkegården

Ute snør det, men det begyner å krible vårlig i bakhodet. Den første containeren med krukker er allerde ankommet og julerosene blomstrer under snøen. Så - onsdag 9.mars får vi fint besøk fra Danmark- Gartneri Spiren og Marianne kommer på besøk på Krukkegården og da fyller vi butikken med lekre juleroser. Marianne har kanskje skandinavias flotteste utvalg av vakre juleroser og hun vil selv være tilstede og fortelle om dem. Selvfølgelig er de alle til salgs og vi gleder oss veldig!
Hun kommer onsdag 9. mars og har med seg masse lekre Helleborus/juleroser/vinterroser for salg og litt annet også. Vi holder åpent fra kl.12-18 og alle er hjertelig velkommen.  Vårlig? hilsen Åse på Krukkegården.
Del gjerne dette innlegget med hagevenner!!!

Les mer

Vakkert og praktisk i Oliventre.

Når nettene blir lange - sover jeg litt dårligere- jula begynner å surre rundt hodet. Alt som skal på plass-hva skal vi finne på i år-er det noe spesiellt vi må tenke på. Særlig den delen som er gaver og gavetips. Hva vil egentlig folk ønske seg til jul? Hva vil folk kjøpe? Handlemønstert har forandret seg med årene -nå har jo folk nesten alt. Hva er egentlig trendene-osv. Hvert år reiser vi rundt på messer i Europa for å få litt inspirasjon. Så i dagene framover vil jeg jo prøve å formidle litt ideer om hva vi tror det er fint å få til jul. (Ja også kommer det litt om all den fine julepynten vi har, det synes vi selv at vi er riktig gode-så velkommen innom.)

På bildet ser du litt av det store utvalget vi har av lekkert til kjøkken og severing laget av over 100 år gammelt oliventre. Store og små mortere i marmor og litt av det spennende utvalget av godt å spise. Supre gaveideer.

Les mer

Høst, mørke, men herlig med lys og farger.

Høst, mørke, men herlig med lys og farger. Det går alt for fort mot jul. Jeg er liksom ikke helt ferdig med høsten ennå, men folk spør oo lurer-er det snart jul på Krukkegården-og det er det- vi holder på og det har kommet mye lekkert, men vi skynder oss litt langsomt og nyter det fine høstværet. Velkommen innom og takk til alle som er innom og gjør dagen vår glad.

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen

Om Krukkegården

Vi liker å tro at vi har landets beste utvalg i hagekrukker. I tillegg har vi et ganske stort utvalg av planter, hagetilbehør og gaver til deg og dine.

Kontakt og hjelp

Treider Gård
Drøbakveien 153
1430 - Ås
telefon: 649 40 041
post@krukkegaarden.no

Sosiale medier

     

Log In or Sign Up

Log in with Facebook

Glemt ditt passord? / Glemt ditt brukernavn?