Vakkert og praktisk i Oliventre.

Når nettene blir lange - sover jeg litt dårligere- jula begynner å surre rundt hodet. Alt som skal på plass-hva skal vi finne på i år-er det noe spesiellt vi må tenke på. Særlig den delen som er gaver og gavetips. Hva vil egentlig folk ønske seg til jul? Hva vil folk kjøpe? Handlemønstert har forandret seg med årene -nå har jo folk nesten alt. Hva er egentlig trendene-osv. Hvert år reiser vi rundt på messer i Europa for å få litt inspirasjon. Så i dagene framover vil jeg jo prøve å formidle litt ideer om hva vi tror det er fint å få til jul. (Ja også kommer det litt om all den fine julepynten vi har, det synes vi selv at vi er riktig gode-så velkommen innom.)

På bildet ser du litt av det store utvalget vi har av lekkert til kjøkken og severing laget av over 100 år gammelt oliventre. Store og små mortere i marmor og litt av det spennende utvalget av godt å spise. Supre gaveideer.

Om Krukkegården

Vi liker å tro at vi har landets beste utvalg i hagekrukker. I tillegg har vi et ganske stort utvalg av planter, hagetilbehør og gaver til deg og dine.

Kontakt og hjelp

Treider Gård
Drøbakveien 153
1430 - Ås
telefon: 649 40 041
post@krukkegaarden.no

Sosiale medier

     

Log In or Sign Up

Log in with Facebook

Glemt ditt passord? / Glemt ditt brukernavn?