Dome 60 Leggero

Dome 60 leggero er den nye utgaven av Dome 60 Orginal. 40 kg lettere og dermed den letteste av våre bakerovner. Domen utvendig er laget i glassfiber i stedet for mur, men ellers har ovnen den samme elegante finish.  Serie av vedfyrte pizza/bakerovner fra Jamie Oliver består av 3 forskjellige modeller som alle er håndlaget i Italia ved hjelp av tradisjonelle metoder og er egnet for mye mer enn bare steking av pizza. Den er lett og montere. Finn den riktige plassen, sett opp metallstativet og plasser den kuppelformede ovnen på toppen. Håndlaget i Italia med glassvattsolering med gelcoat Steketermometer i døren. Kost og spade og brukerveiledning medfølger. Informasjon: Åpning, bredde: 30 cm Åpning, høyde: 20 cm  Innvendig diameter: 60 cm Ovnshøyde, eksl. pipe: 57,5 cm Ovnshøyde, inkl. pipe: 105 cm Total høyde: 199,5 cm Utvendig bredde: 87 cm Utvendig dybde: 94,5 cm Vekt: 160 kg

 


Vi har lagt ved i alt du trenger, samt en stabel med herlige oppskrifter for å få deg inspirert og matlaging opp velsmakende vedfyrte retter på kort tid.

 

 

Om Krukkegården

Vi liker å tro at vi har landets beste utvalg i hagekrukker. I tillegg har vi et ganske stort utvalg av planter, hagetilbehør og gaver til deg og dine.

Kontakt og hjelp

Treider Gård
Drøbakveien 153
1430 - Ås
telefon: 649 40 041
post@krukkegaarden.no

Sosiale medier

     

Log In or Sign Up

Log in with Facebook

Glemt ditt passord? / Glemt ditt brukernavn?