Velkommen til Julerosedag 9.mars

Velkommen til Helleborus/julerose/vinterrose festival på Krukkegården

Ute snør det, men det begyner å krible vårlig i bakhodet. Den første containeren med krukker er allerde ankommet og julerosene blomstrer under snøen. Så - onsdag 9.mars får vi fint besøk fra Danmark- Gartneri Spiren og Marianne kommer på besøk på Krukkegården og da fyller vi butikken med lekre juleroser. Marianne har kanskje skandinavias flotteste utvalg av vakre juleroser og hun vil selv være tilstede og fortelle om dem. Selvfølgelig er de alle til salgs og vi gleder oss veldig!
Hun kommer onsdag 9. mars og har med seg masse lekre Helleborus/juleroser/vinterroser for salg og litt annet også. Vi holder åpent fra kl.12-18 og alle er hjertelig velkommen.  Vårlig? hilsen Åse på Krukkegården.
Del gjerne dette innlegget med hagevenner!!!

Helleborus4

I hagen med Åse

Sommer 2019

Noen bilder fra en grønn og god sommer.   

.

Les innlegget her

Travle dager og flott vær

Hurra, travle dager og flott vær. Vi koser oss i det fine vårværet. Du har vel fått med deg at vi ha åpent i hele påska. Vi har begynt å få inn litt planter, litt forsiktig foreløpig, men sånn som...

.

Les innlegget her

Tid for messe - Paris

 #Maison&Objet Det er da du føler deg litt liten. Vi har vært her mange ganger, men er like overveldet hver gang. Den er stor, spennende og full av fantastisk interiør og design. ( joda, mye crap også) denne kjempestore lekre...

.

Les innlegget her

Messetid - Stockholm

Se hva vi fant, lekre keramikkkrukker. Vi tråler #stockholmsmessen på jakt etter nye varer. Gjennom vinteren er messene ofte en god inspirasjon for oss.  Dette fant vi hos #annuzza. #formex Alltid moro med store keramikkkrukker!    

.

Les innlegget her

Om krukkegården

Vi liker å tro at vi har landets beste utvalg i hagekrukker. I tillegg har vi et ganske stort utvalg av planter, hagetilbehør og gaver til deg og dine.

KONTAKT OG BESØK

Treider Gård
Drøbakveien 153
1430 - Ås
telefon: 649 40 041
post@krukkegaarden.no

  

Log in or create an account