Dome 60 Leggero

Vi har hatt store problemer med Jamie Olivers Europeiske distrubutør av Dome 60 og 80 i lang tid og har sagt opp vår avtale med dem. Nå handler vi ovnene direkte hos produsenten på Sardinia. Ovnene heter ikke lenger leggero, men subito cotto. Ovnen er stort sett de sammme, men med noen små forandringer.   Utvendig er skallet laget i glassfiber   og  har ovnen den samme elegante finish.  Håndlaget i Italia ved hjelp av tradisjonelle metoder og er egnet for mye mer enn bare steking av pizza. Den er lett og montere. Finn den riktige plassen, sett opp metallstativet og plasser den kuppelformede ovnen på toppen. Håndlaget i Italia med glassvattsolering med gelcoat Steketermometer i døren. Kost og spade og brukerveiledning medfølger. Informasjon: Åpning, bredde: 30 cm Åpning, høyde: 20 cm  Innvendig diameter: 60 cm Ovnshøyde, eksl. pipe: 57,5 cm Ovnshøyde, inkl. pipe: 105 cm Total høyde: 199,5 cm Utvendig bredde: 87 cm Utvendig dybde: 94,5 cm Vekt: 160 kg  ( dome60)

 


Vi har lagt ved i alt du trenger, samt en stabel med herlige oppskrifter for å få deg inspirert og matlaging opp velsmakende vedfyrte retter på kort tid.

 

 

Om krukkegården

Vi liker å tro at vi har landets beste utvalg i hagekrukker. I tillegg har vi et ganske stort utvalg av planter, hagetilbehør og gaver til deg og dine.

KONTAKT OG BESØK

Treider Gård
Drøbakveien 153
1430 - Ås
telefon: 649 40 041
post@krukkegaarden.no

  

Log in or create an account