Utepeis

Forleng kvelden og sommeren.

Levende ild gir trygghet og skaper hygge etter en hektisk arbeidsdag. Våre utebpeiser gir en behagelig varme på kjølige sommerkvelder, er praktiske og  enkele å bruke, lett å rengjøre og ikke minst miljøvennlige. Utepeis eller en lekker grill, litt utenom det vanlige, har vi i flere former og versjoner. Støpt i jern og stål, og nesten vedlikeholdsfrie.

Tipi

Den er designet for den norske været, noe som betyr at den kan stå ute hele året og ser alltid bra ut. Tipi er et unikt resultat av et samarbeid med den danske designfirmaet Artlinco. Dette er en ny og stilren utepeis der funksjonalitet, design, miljø, holdbarhet står i fokus.

Tipien er laget av en spesiell type stål - Cor-Ten stål, som er meget godt egnet for utendørs ildsteder. Når Tipi har stått ute fra april til september, har det dannet seg en pent og jevnt lag med patina på overflaten som aldri utvikler seg som etsende rust grunn grunnet overflatens materielle motstand. Som tilleg kan en også få kjøpt grillrist og en galvanisert stålplate til tipi


Om krukkegården

Vi liker å tro at vi har landets beste utvalg i hagekrukker. I tillegg har vi et ganske stort utvalg av planter, hagetilbehør og gaver til deg og dine.

KONTAKT OG BESØK

Treider Gård
Drøbakveien 153
1433 - Ås
telefon: 95 17 00 41
post@krukkegaarden.no

  

Log in or create an account